Стремеж и ангажименти от най-високо качество

REKZE Laboratories е частна бутикова компания. Ние се гордеем с нашата иновативна линия продукти за грижа за косата, предназначени да възстановят оптималната среда за растеж на косата и да спрат косопада. В момента серията включва 63 Шампоан против косопад, 43 Балсам, 24 Серум за третиране на косата и 28 мокри кърпички за скалпа.

REKZE Laboratories разработи едни от най-уникалните продукти на пазара, за да помогне за лечение на изтънялата коса и да стимулира растежа на косата без миноксидил и странични ефекти. Съставките в нашите продукти помагат за намаляване на токсините, които могат да причинят изтъняването и накъсването на космите. Подобряват способността на скалпа да поддържа растежа на здрава коса, която е по-малко податлива на накъсване и падане.

ЕКСПЕРТИ В ДЕРМАТОЛОГИЯТА

Събрахме екип от специалисти по дерматология от цял свят, за да създадем най-сложната формула за стимулиране на растежа на косата. Използваме процес на иновация с високи технологии, който може да предотврати влошаването на косата. Помагаме за естественото стимулирне на  скалпа, за да стимулира кръвообращението и по-добре да подхранвате космените фоликули.

Нашата мисия е да се борим с алопецията, която засяга както мъжете, така и жените с най-добрия шампоан за растеж на косата, балсам, серум за изтъняла коса и кърпички, срещу загуба на коса и не на последно място чрез включването в нашата линия на уникален и изключителен продукт в световен мащаб.

Марката

Марката се представлява от две юридически лица със седалище в Съединените щати, REKZE Laboratories LTD и съответно в Обединеното кралство REKZE Laboratories Ltd. И двете компании са частни.