Клинично и дерматологично тестваниКлинично и дерматологично тествани продукти за растежа на косата от REKZE!

Клиничното и дерматологичното тестване на всички продукти на REKZE Laboratories, игрят ключова роля в  предлагането  на продукти на своите клиенти с най-високо качество. Тези тестове позволяват непрекъснатото подобряване на продуктите, чрез изследвания и иновации.

REKZE Laboratories работи само с партньори, прилагащи най-строг клиничен контрол, към проучванията, които се провеждат от опитни клинични оценители и мениджъри на пробни проекти. Резултатите от клиничното тестване подобряват марката REKZE Laboratories, чрез задълбочено тестване на козметичната безопасност. Това доказва потенциала и резултатите на нашите продукти. Всички продукти на REKZE Laboratories за борба с косопада и стимулиране растежа на косата са тествани и доказано ефективни при пациенти с тенденция на косопад. Ефекта се забелязва и при дифузно изтъняване, сух повреден аспект на косата, лесно накъсване на косата.

Продуктите REKZE Laboratories

Шампоан 63 от REKZE Laboratories доказа, че подобрява дебелината на косата с 3% и плътността на косъма с 19%, в контролираната група, само след 4 седмици употреба на продукта. Тестван както на мъжете, така и на жени, Шампоанът действа добре на скалпа и косата. Участниците в клиничното проучване съобщават за намален косопад (64%); подобрено състояние на косата (76%); съживяване на скалпа (76%); по-силна коса (80%); повишена еластичност на косата (80%); растеж на косата (52%) и наред други положителни ефекти.

Що се отнася до Балсам 43, се оказа, че подобрява дебелината на косата с 5% и плътността на косъма с 21% в контролираната група, само 4 седмици употреба. Участниците в проучването съобщават за: намален косопад (72%); подобрено състояние на косата (84%); по-малко крехка коса (84%); повишена еластичност на косата (84%); намалена сухота на скалпа (84%) и стимулиране растежа на косата (76%).

Клиничното проучване, проведено за Серум 24 показа, че подобрява дебелината на косата с 7% и плътността на косъма с 25%, отново само след 4 седмици използване. Отчетено е, че серумът от REKZE Laboratories според участниците в клиничното тестване: намалява косопада (75%); прави косата по-силна (51%); подобрява състоянието на косата (63%); подхранва косата (71% %); стимулира растежа на косата (55%); както и косата изглежда по-пълна (76%), освен другите положителни резултати.

Всички клинично и дерматологично тествани продукти на REKZE Laboratories са доказали своята ефективност както при мъжете, така и при жените.

Чрез провеждането на клинични и дерматологични тестове върху всички продукти, REKZE Laboratories иска да докаже още веднъж своя дългосрочен ангажимент в използването на своя опит и в предлагането на пазара на най-висококачествените решения за грижа за косата.

Коментари

коментари