Лечение на косопад – има ли пристрастряване към Миноксидил?

Лечение на косопад - има ли пристрастряване към Миноксидил?Лечение на косопад с продуктите на Rekze Laboratories vs Миноксидил. Със сигурност няма нужда да ви представяме информация за Minoxidil, има много източници, които говорят за тази активна съставка за растежа на косата.

Тъй като имаме много клиенти, които искат да разберат дали миноксидилът или продуктите за растеж на коса, които ние или други марки продават, създават зависимост, и след спиране на лечението, косата започва да пада отново, искаме да ви отговорим по лесен начин, за да бъдем разбрани от всички нашите читатели.

В основата на загубата на коса има много фактори, независимо дали говорим за мъже или жени. Фактори като стрес, хранене, тежки козметични процедури (плака, обезцветяване, фиксиране), хормонална дерегулация и не на последно място генетичния фактор.

Така че, ако говорим за косопад поради негенетични фактори, козметичните процедури като серуми, лосиони, шампоани, балсами и т.н. могат да бъдат спрени, без да спират процеса на растежа на косата. Всичко това, ако факторът, на който се  дължала загубата на коса, е решен.

Да кажем, че ако цветето хване сухо лято, за да оцелее в горещия сезон, то трябва да бъде влажно, да бъде поливано често. Ако следващият летен сезон е дъждовен, тогава няма нужда да бъде поливано допълнително 🙂

Проблемът възниква с генетичния фактор, при който няма продукт или магична съставка за лечение на косопад в дългосрочен план, и по този начин нашата коса или цвете от примера трябва непрекъснато да бъде влажно.

В същото време препоръчваме да предотвратите загуба на коса с качествени продукти, клинично и дерматологично тествани.

Ето защо REKZE Laboratories разработи линия за растеж на косата, която включва: шампоан, балсам, серум, мокри кърпички за скалп и стилизиращ гел. Всичко това, за да помогне  на съставките, да поддържат един здрав скалп и свежа коса. За още по-добри резултати, комбинирайте продуктите на Rekze!

Коментари

коментари